Küldetésünk

Egy cég életében előforduló, a humánerőforrás valamennyi területét érintő komplex szolgáltatást kínálunk, rendszerben vagy annak egyes elemeit egy-egy projekt erejéig vagy havi rendszerességgel „HR gazda” formájában.

Hisszük, hogy egy céget leginkább a hitelessége, folyamatainak átláthatósága, a kifelé és befelé kialakított bizalmi kapcsolatai, az egész szervezetet átjáró optimizmusa, valamint a környezeti kihívásokra való rugalmas válaszadási képessége segíti fejlődése biztosításában.

Hisszük, hogy a humán erőforrás, és részeként a képzési tevékenység elkötelezett és professzionális gondozásával jelentősen hozzájárulhatunk az ideális állapot megszületéséhez, a folyamatos növekedés biztosításához.

Hiszünk abban, hogy a humán erőforrás gazdálkodás, és részeként a képzés, nemcsak egy háttértámogatás, hanem valóban profittermelő, hozzáadott értéket jelentő tevékenység.

Valljuk, hogy munkánkkal olyan energiákat szabadítunk fel, amelyek birtokában az ügyfeleink a valódi stratégiai kérdésekre koncentrálhatnak, ezáltal támogatva a szervezet egészét értékteremtésében, küldetése teljesítésében.

Célunk, hogy képzéseink során a legkorszerűbb ismereteket és készségeket adjuk át olyan módszertani elemekkel, amelyek segítségével biztosíthatjuk a hatékony befogadást és a hosszú távú alkalmazhatóságot. Fontos számunkra, hogy az új tartalmakat a résztvevők már meglévő ismeretanyagára építsük, és hogy a napi működésükbe azonnal beillesszük.

Küldetésünk, hogy a résztvevőknél valódi szemlélet- és kompetenciaváltozást érjünk el.